În salonul nostru sunt mostre din toate materialele și accesoriile folosite în croitorie, o colecție de produse finite de dimensiuni standard, accesorii de afaceri. Designerii AB-Fashion vor face măsurători, se vor consulta în selectarea elementelor și stilurilor individuale de tricouri, costume și pantofi.

Confecționarea personalizată a costumului la comandă AB-Fashion începe cu alegerea stilului și a elementelor sale individuale: materialul, culoarea căptușelii, filtrul contrastanțial, umbra butoanelor, finisarea manuală a cusăturii — în profesia noastră nu există delirări! La 1-2 săptămâni după prima dvs. vizită, un costum care există într-o singură copie va fi gata! Puteți coase în AB-Fashion nu numai un costum, ci și elemente individuale ale dulapului pentru bărbați. Conceperea individuală a pantalonilor și croirea individuală a unei jachete sunt disponibile pentru clienții noștri.

Folosim numai materiale și echipamente de înaltă calitate ale unor producători mondiali de vârf, monitorizăm cu strictețe calitatea confecționării și acordăm o atenție specială celor mai mici detalii.

Salonul nostru oferă o gamă largă de țesături de la cei mai importanți producători din lume: Carlo Barbera, Reda, Loro Piana, Ermenegildo Zegna, Scabal, Drago, Cerruti. Lână, cașmir, bumbac — toate cele mai bune pentru clienții cu discernământ.

Alexandru Bersutschi

Alexandru Bersutschi este designer și organizator al AB Fashion. De peste 25 de ani a creat modele pentru bărbați. În tot acest timp, multe modele au fost create în diferite stiluri. Alexandru Bersutschi face costume pentru bărbați la comandă Oferind o aterizare impecabilă a kotyului pe figură O senzație și o viziune frumoasă a proporțiilor clientului, un gust impecabil și o mare experiență în alegerea materialelor îi permit să creeze capodopere ale artei croitorilor.

Lasă-ne un mesaj

Experții noștri vă vor răspunde cu plăcere la întrebări.

  Сonecteaza-te cu noi

  A avea o intrebare? Echipa noastră este întotdeauna gata să ajute. Simțiți-vă liber să ne vizitați oricând, ne bucurăm să vă vedem.
  • +373 69 109 089
  • Strada Ismail 24, Chişinău
  • +373 (022) 27-16-03
  • ab-fashion@mail.ru

  În rețelele sociale